Trafik Çeken Başlıklar Nasıl Yazılır?

1
432

Trafik çeken başlık oluşturma, anahtar kelimelerin alt başlıklar içerinde kullanılması ve özgün başlıkların tercih edilmesi ile sağlanır. Aynı zamanda bir işlemin nasıl yapıldığını, her hangi bir konunun ne olduğunu anlatan metinler için soru yönelten başlıkların kullanılması, metinlerin daha fazla okunmasına ve trafik çeken başlıkların oluşturulmasına olanak sağlar. Anahtar kelimelerle trafik çeken başlıklar, en çok trafik çeken başlıklar, en çok trafik çeken başlıkların konuları hakkında bilgiler alt başlıklardan öğrenilirler.

Anahtar Kelimelerle Trafik Çeken Başlıklar

Anahtar sözcükle trafik çeken başlılar hakkında bilgiler şu şekilde sıralanırlar:

  • Başlıklarda bir metnin ana düşüncesini ve ya konusunu ifade eden anahtar kelimelere yer verilir.
  • Anahtar kelimelere yer verilen başlıklar arama optimizasyonlarına uyumlu metinlerin yaratılmasını ve bu yol ile trafik çekilmesini sağlar.
  • Anahtar kelime ile başlık oluşturmak için kullanılan anahtar kelime araçları kullanılır.
  • Araçlarda en çok aramaları yapılan kelimler, ana başlık ve alt başlıklar içinde kullanılarak trafik oranını yükselten anahtar kelimeli başlıklar oluşturulur.

En Çok Trafik Çeken Başlıklar

En yüksek trafik çeken başlıklar, Buzzsumo tarafından yapılan genel dijtal araştırma ile güncel haber detaylarında paylaşılmıştır. İçerik araştırma şirketi olan bu platform en çok tıklanan başlıkların neler olduğunu tespit etmiştir. En çok trafik çeken başlıklar şu şekilde sıralanırlar:

  • İçerisinde, “sadece”, “neden” sözcükleri yer alan ana ve alt başlıklar,
  • “tahmin edersek”, “bu yüzden” ifadeleri yer alan alt ve ana başlıklar, en çok trafik çeken başlıklar olarak ifade edilirler.

Yapılan araştırma verilerine bağlı olarak, bir işin veya kavramın tanımı öncesi, soru sorma temelli oluşturulan başlıklar yüksek trafik çeken başlıklar arasında yer alırlar. Soru ifadeleri başlıklar içerinde aynı anda anahtar kelime kullanımı yapılması ise arama optimizasyonlarında ilk sıralara yükselmek amacıyla gerçekleştirilir.

En Çok Trafik Çeken Başlık Konuları Nelerdir?

En yüksek trafik çeken başlıkların konuları hakkında bilgiler şu şekilde sıralanırlar:

  • Her hangi bir kavramın ve terimsel ifadenin ne olduğunu anlatan konular,
  • Gezilecek ve görülecek turistik yerler hakkında bilgi sunan konular,
  • Herhangi bir işin nasıl yapılacağını anlatan konular,
  • Sosyal medya, dijital öğeler ile ilgili işlemlerin ve kavramların anlatıldığı konular, en çok trafik çeken başlıklar oluşturulurken kullanılan konulardır.
5

Trafik Çeken Başlıklar Nasıl Yazılır?

Trafik çeken başlık oluşturma, anahtar kelimelerin alt başlıklar içerinde kullanılması ve özgün başlıkların tercih edilmesi ile sağlanır.

Sending
User Review
5 (3 votes)

1 YORUM

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here